Εορτές 5 Μαρτίου: Άγιος Αρχέλαος Άγιος Κόνων ο Ίσαυρος Άγιος Σακερδών Αρχελάη Κονώ Σακέρδα
©ΤΕΗ - Τεκμαρτή Εορταστική Ημερομηνία: -
Άλλες Σημερινές Εορτές: Άγιοι Θεόδωρος ο πρίγκιπας Άγιος Γρηγόριος Άγιος Ευλάμπιος Άγιος Ευλόγιος Άγιος Θεόφιλος ο Ιερομάρτυρας Επίσκοπος Καισαρείας Άγιος Ιωάννης ο Νεομάρτυρας εκ Βουλγαρίας Άγιος Κύριλλος Άγιος Νέστωρ Άγιος Νικόλαος Επίσκοπος Αχρίδος και Ζίτσης Αγιος Παρθενιος Παρθενιαδης Άγιος Φώτιος Όσιος Αδριανός ο Μάρτυρας εκ Ρωσίας Όσιος Κόνων ο εκ Κύπρου Όσιος Λεωνίδας Όσιος Μάρκος ο Αθηναίος Όσιος Μάρκος ο ασκητής και Θαυματουργός
Αυτό το ανέκδοτο παίζει με όλα τα ονόματα των πολιτικών
Αντώνιος > Τραγούδια (20)

Τραγουδιστής:
Συνθέτης:
Στιχουργός:
Χρονολογία:


Ανέκδοτο

Μία μέρα πεθαίνει ο Αντωνάκης και φτάνοντας στον άλλο κόσμο, τον υποδέχονται ο Άγιος Πέτρος και o Διάβολος και του λένε ότι μπορεί να επιλέξει μεταξύ Κόλασης και Παράδεισου. Αυτός δεν είναι σίγουρος και του δίνουν την ευκαιρία να περάσει δοκιμαστικά 24 ώρες στην Κόλαση και άλλες τόσες στον Παράδεισο.

Πάει στην Κόλαση και βλέπει όλους τους πολιτικούς του φίλους και συνεργάτες που είχαν πεθάνει να περνάνε ωραία, να παίζουν στο καζίνο, να πίνουν ουίσκυ και σαμπάνια, να τους φλερτάρουν γυναικάρες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ.

Μετά πάει στον Παράδεισο όπου επικρατούσε γαλήνη, υπέροχη μουσική, γλυκιά ηρεμία και ησυχία, άγγελοι πετούσαν με τις λευκές φτερούγες τους και ένας γλυκούλης Θεός να μιλά μαζί τους και να τους χαμογελά όλη μέρα.

Οπότε ήρθε η ώρα να αποφασίσει και τους λέει. Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι και συνεργάτες μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.

Οπότε μεταφέρεται στην Κόλαση, που όμως τώρα ήταν κάπως διαφορετική. Ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του να δουλεύουν ασταμάτητα στα κάτεργα και ο Διάβολος να τους μαστιγώνει συνεχώς. Ο Αντωνάκης δυσαρεστημένος πάει και τον ρωτά:

Τι γίνεται εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.
Και ο Διάβολος του απαντά:
Τότε είχαμε προεκλογική περίοδο, τώρα μας ψήφισες!!!Αναφορές σε ονόματα
©2021 names-n-gifts.com - Επικοινωνία